Formulier voor herroeping - Speelgoedwinkel Villa4Kids

Formulier voor herroeping

Het herroepingsrecht
 
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
 
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
 
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht vragen wij u om ons eerst een e-mail, al dan niet met inbegrip van onderstaand formulier, te sturen naar info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl.
U ontvangt dan een retouretiket van DHL Parcel voor de retourzending. Uw retourzending levert u in bij een DHL Servicepoint van uw keuze. Uiterlijk binnen 14 dagen na het ontvangen van deze instructie e-mail dient u de producten terug te sturen.
 
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
 
Terugbetaling
 
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief de verzendkosten voor de heenzending zo spoedig mogelijk terug. Uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht. Wij betalen u terug met behulp van een storting op hetzelfde rekeningnummer waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
 
 
 
 
 
 
 
Formulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
 
Aan: Speelgoedwinkel Villa4Kids
     Staringstraat 25
     2761 LG Zevenhuizen
     info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl
 
Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen wil herroepen:
 
- Bestelnummer:
 
- Zending ontvangen op:
 
 
- Uw naam:
 
 
 
- Uw adres
 
 
 
- Handtekening van consument:
 (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 
 
 
- Datum en plaatsnaam:
 
Ook speelgoedwinkel Villa4Kids gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te kijken op onze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookie pagina.
SLUITEN