Formulier voor herroeping

Het herroepingsrecht
 
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
 
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
 
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 
Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
 
Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.
 
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht vragen wij u om ons eerst een e-mail, al dan niet met inbegrip van onderstaand formulier, te sturen naar info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl.
U ontvangt dan een retouretiket van DHL Parcel voor de retourzending. Uw retourzending levert u in bij een DHL Servicepoint van uw keuze. Uiterlijk binnen 14 dagen na het ontvangen van deze instructie e-mail dient u de producten terug te sturen.
 
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.
 
Terugbetaling
 
In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief de verzendkosten voor de heenzending zo spoedig mogelijk terug. Uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht. Wij betalen u terug met behulp van een storting op hetzelfde rekeningnummer waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
 
 
 
 
 
 
 
Formulier voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
 
Aan: Speelgoedwinkel Villa4Kids
     Staringstraat 25
     2761 LG Zevenhuizen
     info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl
 
Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen wil herroepen:
 
- Bestelnummer:
 
- Zending ontvangen op:
 
 
- Uw naam:
 
 
 
- Uw adres
 
 
 
- Handtekening van consument:
 (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 
 
 
- Datum en plaatsnaam:
 
werk in uitvoering
Beste bezoeker,
In verband met werkzaamheden aan de nieuwe webwinkel is het nu niet mogelijk om een bestelling op deze website te plaatsen.
De producten worden op dit moment stapje voor stapje overgezet naar de nieuwe website.
www.speelgoedwinkelvilla4kids.nl gaat veranderen in www.villa4kids.nl
Neem alvast een kijkje.
Ook speelgoedwinkel Villa4Kids gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te kijken op onze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookie pagina.
SLUITEN