LaQ - Hamacron Constructor - superset - Speelgoedwinkel Villa4Kids

LaQ - Hamacron Constructor - superset

LaQ - Hamacron Constructor - superset
LaQ - Hamacron Constructor - superset
LaQ - Hamacron Constructor - superset
LaQ - Hamacron Constructor - superset

Verkoopprijs € 31.95 nu € 30.50Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Verzendkosten 3,50 of4,95
Veilig betalen, ook achteraf betalen mogelijk
Binnen 14 dagen gratis retourneren

Productomschrijving LaQ - Hamacron Constructor - superset

Merk en EAN: LaQ
Verzendkosten: Een bestelling vanaf €50,00 is gratis verzending.

Een superset van LaQ Hamacron. De set bestaat uit 1 doos LaQ Hamacron Raceauto en 1 doos LaQ Hamacron Straaljager. Met deze 2 dozen samen kun je een grote motor bouwen!

Hamacron Raceauto
Met deze LaQ set bouw je verschillende 3D modellen van voertuigen. Je kunt een helikopter, een raceauto, een radarvliegtuig, een terreinwagen en een dragracer bouwen.

De set bevat 190 LaQ stukjes in de kleuren rood, geel, lichtblauw, wit en zwart en 11 Hamacron wielen en assen. Inclusief instructieboekje met bouwplaten voor 5 verschillende modellen.

Hamacron straaljager
Met deze LaQ set bouw je verschillende 3D modellen van voertuigen. Je kunt een straaljager, een stealthvliegtuig, een racewagen, een motor en een graafmachine bouwen.
De set bevat 190 LaQ stukjes in de kleuren rood, blauw, geel, lichtblauw, wit en zwart en 11 Hamacron wielen en assen. Inclusief instructieboekje met bouwplaten voor 5 verschillende modellen.

Heb je vragen, opmerkingen of tips. Laat het mij weten via contact
Ook speelgoedwinkel Villa4Kids gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te kijken op onze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookie pagina.
SLUITEN