Reviews en beoordelingen over speelgoedwinkel Villa4Kids

Klantervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van klanten die je voor zijn gegaan met een aankoop uit mijn winkel?

Bekijk de beoordelingen op Bol.com of laat hier een leuk berichtje achter. Ook tips zijn welkom.
     
In het gastenboek is alleen je naam en je bericht zichtbaar.
Geplaatst door: Madelon 14-02-2018 20:49:31
Beoordeling:
Snelle levering, snelle, vriendelijke en persoonlijke reactie op email, mooie kwaliteit van de producten (zwembroeken). Gratis retoursturen en supersnelle terugbetaling. Een webwinkel naar mijn hart :)
Geplaatst door: Gerrit Hansma 12-02-2018 13:43:08
Beoordeling:
De vele karretjes met letters in goede orde en met veel bubbeltjes plastic verpakt. Snel geleverd.
Geplaatst door: Erik 25-01-2018 10:22:49
Beoordeling:
Prima verpakt en volgende dag geleverd. Alles was verpakt in gerecycled papier. Perfect!
Geplaatst door: Erik 25-01-2018 10:20:50
Beoordeling:
Prima verpakt en volgende dag geleverd. Alles was verpakt in gerecycled papier. Perfect!
Geplaatst door: Titia 11-12-2017 12:04:31
Beoordeling:
Goede levering, waarbij we heel goed op de hoogte werden gehouden van de status. Prachtig kindertheater & marktkraam ineen van Jouéco, goed voor dubbel speelplezier! Mooie kwaliteit, heel blij mee. En de prijs hiervoor bij Speelgoedwinkel Villa4Kids ook stuk aantrekkelijker dan elders :)!
Geplaatst door: Isabel 30-10-2017 11:58:27
Beoordeling:
Dankje wel voor jullie tijd en de verrassing om te zien zn een mooie cadeau verpakt.
Geplaatst door: Esther(webshopeigenaar) 16-06-2017 17:12:12
Beoordeling:
Goedemiddag Bep, Super goed! Ik vind het ook hele mooie poppen. Bedankt voor je bericht en misschien tot een volgende keer.
Geplaatst door: Bep 16-06-2017 17:07:29
Beoordeling:
Hallo Esther, het is allemaal goed gegaan. De 'babies' zijn bezorgd. Ze zijn prachtig. Het was een goede keus.
Geplaatst door: Miranda 6-04-2017 11:38:05
Beoordeling:
Na mail contakt over de goede maat snelle levering netjes verpakt.
Geplaatst door: Doutsje 3-04-2017 08:02:20
Beoordeling:
Ik kreeg precies wat ik besteld had en de volgende dag al in huis. Het was ook nog leuk verpakt met strikje erom. Kon er zo mee naar een verjaardag.
1 - 2 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN