Ervaringen met speelgoedwinkel Villa4Kids

Schrijf een beoordeling over speelgoedwinkel Villa4Kids, deel je ervaring en laat klanten weten wat zij kunnen verwachten.
Je reactie wordt na goedkeuring getoond om spam te voorkomen.
Geplaatst door: Cindy 16-12-2019 11:49:59
Beoordeling:
Hele goede service, verzendtijd klopt met wat op de site staat aangegeven!
Geplaatst door: M.n. 5-12-2019 21:10:39
Beoordeling:
Voor mijn zoontje heb ik een houten hijskraan gekocht op deze site. Na het openmaken bleek dat de onderdelen niet goed was voorgeschroefd.
Na het sturen van een mail kwamen de goede onderdelen snel onze kant op. De hijskraan werkt nu goed!!
Super service! Ik raad deze site zeker aan.
Geplaatst door: Anoniem 20-11-2019 09:27:32
Beoordeling:
Tevreden! Alles was goed verpakt en op tijd geleverd
Geplaatst door: jacqueline 7-11-2019 11:59:04
Beoordeling:
goede en snelle service dank je wel en netjes ingepakt
Geplaatst door: Ria middelkamp 17-09-2019 14:27:05
Beoordeling:
Goede service , ziet er mooi en goed uit, ben er blij mee voor de kleindochter
Geplaatst door: Xander 10-08-2019 16:38:49
Beoordeling:
Snelle bezorging en goed verpakt
Geplaatst door: Marten B. 21-06-2019 22:51:48
Beoordeling:
Snelle bezorging van het servies en ook nog leuk ingepakt! Dank je wel. Vriendelijk groet Marten
Geplaatst door: J. 21-05-2019 16:08:19
Beoordeling:
Woooow net mijn pakje in ontvangst genomen. Hoe mooi en lief!
Heel netjes ingepakt.
Bedankt voor de snelle service.
Geplaatst door: Marjolein 11-04-2019 18:55:22
Beoordeling:
Onze bestelling super snel ontvangen. De spulletjes die niet pasten konden ook gemakkelijk geretourneerd worden. Heel fijn winkelen zo!
Geplaatst door: Wendy 29-03-2019 09:33:38
Beoordeling:
Door een sorteerfout mijn pakket 2 dagen later ontvangen. Ik kreeg een mail van Esther van Villa4Kids dat het langer ging duren. Gelukkig was dit geen probleem en heb ik mijn bestelling toch nog op tijd ontvangen.
1 - 2 - 3 - Volgende

werk in uitvoering
Beste bezoeker,
In verband met werkzaamheden aan de nieuwe webwinkel is het nu niet mogelijk om een bestelling op deze website te plaatsen.
De producten worden op dit moment stapje voor stapje overgezet naar de nieuwe website.
www.speelgoedwinkelvilla4kids.nl gaat veranderen in www.villa4kids.nl
Neem alvast een kijkje.
Ook speelgoedwinkel Villa4Kids gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te kijken op onze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookie pagina.
SLUITEN