Babyspeelgoed en peuterspeelgoed online kopen bij Villa4Kids

Ben je op zoek naar babyspeelgoed en peuterspeelgoed?

Ben je op zoek naar speelgoed voor je baby of peuter om cadeau te geven? Bij speelgoedwinkel Villa4Kids vind je al babyspeelgoed welke geschikt is vanaf de geboorte van de baby. Ook vind je peuterspeelgoed welke geschikt is vanaf 18 maanden. Van zachte knuffels en rammelaars tot poppen, speeltenten en leerzaam speelgoed met licht en geluid.

Speelgoed voor baby's van 0 tot 6 maanden Speelgoed voor baby's van 6 - 12 maanden Speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar Speelgoed voor kinderen van 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 jaar

In de eerste maanden ontdekt je baby de wereld door van alles in de mond stoppen. Help je baby door deze fase met een zachte knuffel of speelkubus, rammelaar en bijtring.
Na ongeveer 6 maanden begint je baby met omrollen, kruipen en zitten. In deze fase is babyspeelgoed met licht en geluid de grote favoriet.
Wanneer je kindje al zelfstandig kan zitten is een stapeltoren of een vormenstoof erg leuk om mee te spelen. Zo leert je baby verschillende vormen en kleuren.
Rond 12 maanden gaan de meeste baby’s proberen te staan om daarna de eerste stapjes zetten. Een babywalker is dan bijvoorbeeld een handig hulpmiddel.

Kraamkado's Activiteiten speelgoed voor baby en peuter Badspeelgoed voor baby en peuter Bouwspeelgoed en blokken voor baby en peuter Peuterpuzzels

 
 
Populaire merken in babyspeelgoed en peuterspeelgoed
vtech speelgoedwinkel villa4kids

clementoni speelgoedwinkel villa4kids

joueco speelgoedwinkel villa4kids

tiamo speelgoedwinkel villa4kids


Ook speelgoedwinkel Villa4Kids gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te kijken op onze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookie pagina.
SLUITEN