Verzenden en retourneren☆ Online speelgoedwinkel Villa4Kids ☆

Informatie over het verzenden en retourneren van je bestelling

Het verzenden
De bestellingen worden verstuurd met PostNL of DHL. Bij een bestelling en betaling voor 13.00 uur, wordt je pakket in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgd. Zelfs op zaterdag. Op zondag, maandag en landelijke feestdagen worden er geen pakketten bezorgd.

Ter indicatie onderstaande tabel:
 
Bestelling geplaatst op: Bezorgdag:
Maandag vóór 13.00 uur Dinsdag
Dinsdag vóór 13.00 uur Woensdag
Woensdag vóór 13.00 uur                     Donderdag      
Donderdag vóór 13.00 uur Vrijdag
Vrijdag vóór 13.00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag
 
Het Milieu
We willen graag ons steentje bijdragen voor een beter milieu. Het kan dus zijn dat je je bestelling in een doos ontvangt die er gebruikt uitziet, een andere bedrukking heeft of groter is dan verwacht. 

De bezorgkosten
De kosten voor het bezorgen in Nederland zijn € 3,50 voor brievenbuspost of € 4,95 voor pakketdienst per bestelling. Bezorgkosten voor een adres in België zijn € 9,95.

Ophalen
Het is ook mogelijk om je bestelling op te komen halen. Dit kan aangegeven worden tijdens het bestelproces. Ik neem contact met je op om een tijdstip af te spreken.

Het volgen van je bestelling
Elke bestelling heeft een Track en Trace code. De voortgang van het bezorgen van je bestelling kun je zelf volgen met deze code. De Track en Trace code ontvang je van ons per e-mail.

Retourneren
Een gekocht product kan binnen 14 dagen retour worden gestuurd. Let op! Het gekochte product moet wel in de originele verpakking en in goede staat zijn. 
Een retourzending breng je naar een DHL Parcelshop. Zoek hier naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.

Het is niet nodig om zelf te betalen voor de retourkosten. Een retourlabel kan worden aangevraagd per e-mail op speelgoedwinkelvilla4kids@gmail.com of via contact.

Klantenservice
Is er na de bezorging van je bestelling een product verkeerd of stuk! Laat dit mij zo snel mogelijk weten per e-mail op speelgoedwinkelvilla4kids@gmail.com. Ik neem dan contact met je op.

Heb je verder nog vragen of is er iets niet duidelijk? Mail je vraag eventueel met ordernummer naar speelgoedwinkelvilla4kids@gmail.com of stuur je vraag via contact.

Formulier voor herroeping