Informatie over het verzenden en retourneren van je bestelling

De verzendkosten
De verzendkosten in Nederland zijn € 5.00 per bestelling en met track en trace code. Een aantal producten in de webwinkel valt onder brievenbuspost. Dit staat aangegeven bij de productomschrijving. De bezorgkosten zijn dan € 3,95, tenzij anders aangegeven.
Verzending binnen Nederland is gratis vanaf € 55,00

Het verzenden

De bestellingen worden verstuurd met DHL Parcel. Je pakket wordt in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgd. Zelfs op zaterdag.
Op zondag, maandag en landelijke feestdagen worden er geen pakketten bezorgd.

Een ander afleveradres
Het is mogelijk om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kan aangegeven worden tijdens het bestelproces. Het adres van een servicepunt kan hier ook worden ingevuld.

Het Milieu
We willen graag ons steentje bijdragen voor een beter milieu. Het kan dus zijn dat je je bestelling in een doos ontvangt die er gebruikt uitziet, een andere bedrukking heeft of groter is dan verwacht.

Het volgen van je bestelling
Elke bestelling heeft een Track en Trace code, tenzij anders vermeldt op de websitepagina van het product. De voortgang van het bezorgen van je bestelling kun je zelf volgen met deze code. De Track en Trace code ontvang je van ons per e-mail.

Retourneren
Een gekocht product kan tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour worden gestuurd. Je hebt daarna nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. Let op! Het gekochte product moet wel in de originele verpakking en in goede staat zijn. Zodra het product door mij ontvangen is stort ik het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug.
Een retourzending breng je naar een DHL Parcelshop. Zoek hier naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.

Het is niet nodig om zelf te betalen voor de retourkosten. Een retourlabel kan worden aangevraagd per e-mail op info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl of via contact.

Klantenservice
Is er na de bezorging van je bestelling een product verkeerd of stuk! Laat dit mij zo snel mogelijk weten per e-mail op info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl 
of per telefoon 06-29085219. What's app is ook mogelijk. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je verder nog vragen of is er iets niet duidelijk? Mail je vraag eventueel met ordernummer naar info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl of stuur je vraag via contact.

Formulier voor herroeping
werk in uitvoering
Beste bezoeker,
In verband met werkzaamheden aan de nieuwe webwinkel is het nu niet mogelijk om een bestelling op deze website te plaatsen.
De producten worden op dit moment stapje voor stapje overgezet naar de nieuwe website.
www.speelgoedwinkelvilla4kids.nl gaat veranderen in www.villa4kids.nl
Neem alvast een kijkje.
Ook speelgoedwinkel Villa4Kids gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te kijken op onze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookie pagina.
SLUITEN