Verzenden en retourneren

Informatie over het verzenden en retourneren van je bestelling

Het verzenden
De bestellingen worden verstuurd met PostNL of met DHL Parcel. Bij een bestelling en betaling voor 13.00 uur, wordt je pakket in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgd. Zelfs op zaterdag. Op zondag, maandag en landelijke feestdagen worden er geen pakketten bezorgd.

Bestellingen na vrijdag 13.00 uur t/m maandag 13.00 uur worden verwerkt op maandag.
 
Ter indicatie onderstaande tabel:
 
Bestelling geplaatst op: Bezorgdag:
Maandag vóór 13.00 uur Dinsdag
Dinsdag vóór 13.00 uur Woensdag
Woensdag vóór 13.00 uur                     Donderdag      
Donderdag vóór 13.00 uur Vrijdag
Vrijdag vóór 13.00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag
 
Het Milieu
We willen graag ons steentje bijdragen voor een beter milieu. Het kan dus zijn dat je je bestelling in een doos ontvangt die er gebruikt uitziet, een andere bedrukking heeft of groter is dan verwacht. 

De bezorgkosten
De kosten voor het bezorgen in Nederland zijn € 3,50 voor brievenbuspost of € 4,95 voor pakketdienst per bestelling en met track en trace code. Bezorgkosten voor een adres in België of Duitsland zijn € 9,95.

Ophalen
Het is ook mogelijk om je bestelling op te komen halen. Dit kan aangegeven worden tijdens het bestelproces. Ik neem contact met je op om een tijdstip af te spreken.

Het volgen van je bestelling
Elke bestelling heeft een Track en Trace code. De voortgang van het bezorgen van je bestelling kun je zelf volgen met deze code. De Track en Trace code ontvang je van ons per e-mail.

Retourneren
Een gekocht product kan tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden retour worden gestuurd. Je hebt daarna nogmaals 14 dagen om het product terug te sturen. Let op! Het gekochte product moet wel in de originele verpakking en in goede staat zijn. Zodra het product door mij ontvangen is stort ik het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug. 
Een retourzending breng je naar een DHL Parcelshop. Zoek hier naar de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.

Het is niet nodig om zelf te betalen voor de retourkosten. Een retourlabel kan worden aangevraagd per e-mail op info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl of via contact.

Klantenservice
Is er na de bezorging van je bestelling een product verkeerd of stuk! Laat dit mij zo snel mogelijk weten per e-mail op info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl. Ik neem dan contact met je op.

Heb je verder nog vragen of is er iets niet duidelijk? Mail je vraag eventueel met ordernummer naar info@speelgoedwinkelvilla4kids.nl of stuur je vraag via contact.

 Speelgoedwinkel Villa4Kids   Formulier voor herroeping

Leuke links
Ook wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te kijken op onze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Bekijk de Privacy en Cookie pagina.
SLUITEN